هدف گوگل چیست؟

هدف گوگل چیست؟

سلام! من حمید امیدی هستم :) .خوش آمدید!

در واقع گوگل اهداف بسیاری داشته و دارد اما در این مقاله میخوانیم که هدف اصلی گوگل چیست (البته از نظر یک بهینه ساز وبسایت) !

وقتی می توانید ذهن گوگل را بخوانید و هدفش را دریابید، می توانید در جهت آن اهداف حرکت کنید و در واقع شما کسی هستید که رگ خواب گوگل را می دانید!

یک سئو کار اگر بداند گوگل از چه کارهایی خوشش می آید و چه کارهایی عصبانیش می کند، بهتر می تواند پروسه سئو را پیش ببرد!

جالب تر اینکه بسیاری از بهینه سازان وبسایت، از اهداف گوگل چیزی نمی دانند و این یک پیروزی بسیار بزرگ برای شما و وبسایتتان است.پس تا پایان همراه من باشید.

خود گوگل درباره هدفش چه می گوید؟

“ماموریت شرکت ما این است که اطلاعات جهان را سازماندهی کرده و بصورت مفید در دسترس عموم مردم قرار دهیم.به همین دلیل است که جستجو امکان کشف طیف وسیعی از اطلاعات از گستره وسیعی از منابع را آسان می کند”

همانطور که جمله گوگل را میخوانید، به کلماتی همچون سازماندهی ، مفید و در دسترس توجه کنید.این سه کلمه از کلیدواژه های اصلی گوگل برای تدوین اهداف خودش است.اما اجازه بدهید چند مورد را هم من به آن اضافه کنم.

1-دسترسی سریع کاربران به اطلاعات

اصطلاحی وجود دارد که از نظر گوگل آن را نقل می کنند “Fast is better than slow” به معنی “سریع بهتر از کند است” .البته می توانیم این جمله را به سرعت بالای بارگذاری وبسایت و یا عوامل دیگر هم نسبت بدهیم اما به نظر می آید یکی از ارزش های گوگل دسترسی سریع کاربرانش به اطلاعات است.

در سال های اخیر شاهد آن بوده ایم که گوگل این امکان را به کاربران می دهد که بدون ورود به یک وبسایت خاص، جواب سوال خودشان را بگیرند! لطفا به نمونه های زیر دقت کنید.

هدف گوگل=دسترسی سریع کاربر به اطلاعات

همچنین در نمونه زیر مشاهده می کنید که برای مشاهده بازیگران سریال آقازاده نیاز نیست وارد وبسایت خاصی بشوید!

هدف گوگل در این تصویر چیست؟

هدف گوگل در این تصویر چیست؟

نکته برای سئوکار ها !

در وبسایتتان (بخصوص در بخش وبلاگ) از پیچیدگی ها کاملا به دور باشید! مثلا اگر هدفتان این است که کلیدواژه “بهترین زعفران ها در بازار ایران” را سئو کنید، در همان ابتدای مطلبتان به این موضوع نپردازید که ” زعفران چیست؟!! “.

همه می دانند زعفران چیست و صفحه مد نظر را باز کرده اند تا بهترین برند های زعفران را بشناسند.در اینجا کاربر نیاز دارد سریعا به اطلاعات خودش برسد نه اینکه درگیر پیچیدگی ها و مطالب بیهوده بشود!

بنابراین اگر شما تا به حال به کاربرتان دسترسی سریع به اطلاعاتی که می خواهد را نداده باشید، احتمالا با نظر من موافق هستید که مطابق با هدف گوگل پیش نمی روید!در این حالت انتظار نداشته باشید که گوگل توجه چندانی به شما داشته باشد.

بیشتر بخوانید : 6 راه درآمد زایی از سئو که همه (واقعا) نمی دانند!

2-نمایش بهترین و با کیفیت ترین نتایج برای کاربران

آیا اگر غیر از این باشد، شما از گوگل استفاده خواهید کرد؟ قطعا خیر! مثلا اگر در موتور جستجو گوگل کلمه “آموزش بهینه سازی وبسایت” را سرچ کنید ولی هیچ منبع خوب و با کیفیتی پیدا نکنید چه اتفاقی می افتد؟

خب مسلما شما دیگر برای پیدا کردن چیزی که میخواهید، به گوگل نخواهید رفت ! ممکن است از این به بعد از یوتیوب، اینستاگرام یا لینکدین استفاده کنید. در این حالت گوگل دیگر مخاطبی نخواهد داشت و این دقیقا مغایر اهداف گوگل است.

نکته برای بهینه سازان وبسایت !

چطور میتوانید خودتان را در این مورد مطابق هدف گوگل تنظیم کنید؟ در این قسمت متوجه می شویم که دیگر :

1-کپی کردن محتوا از وبسایت های دیگر کاملا خلاف قوانین گوگل است چون این دست از محتوا ها قبلا در جایی دیگر استفاده شده اند !

2-بازنویسی کردن محتواها (هرچند دقیق و حساب شده) آنقدر نمی تواند خوب باشد! شما فقط مطالبتان را با کمی تغییر نسبت به رقبا تدوین کرده اید!

3-اگر کاربر کلمه کلیدی “لیست قیمت زعفران” را جستجو کرده است، واقعا به دنبال لیست قیمت است! اگر لیست ارائه نمی کنید در اشتباهید!

4-اگر چیز هایی را بگویید که بقیه هم گفته اند (بدون اضافه کردن چیز جدید)، گوگل را به هدفش نرسانده اید و او شما را به هدفتان نمی رساند!

3-نمایش معتبرترین نتایج جستجو برای کاربران

یکی دیگر از اهداف مهم گوگل نشان دادن معتبر ترین نتایج برای کاربران خود است.خب به نظر شما گوگل چطور می تواند متوجه شود که یک نتیجه معتبر است؟

با یک مثال این موضوع را برایتان باز خواهم کرد.

یک مثال!

فرض کنید شما به شهری آمده اید تا کسب و کاری را در آن شروع کنید.در حالتی که کسی شما را نمی شناسد (یعنی کسی شما را معرفی نمی کند) ، شما از اعتبار کمی برخوردار هستید! اما اگر افراد زیادی در آن شهر شما را بشناسند، شما به عنوان یک فرد معتبر شناخته خواهید شد.

گوگل نیز چنین سیاستی را پیش می گیرد تا بتواند فرق یک نتیجه معتبر را از یک نتیجه فاقد اعتبار تشخیص بدهد! هرچقدر وبسایت های (معتبر) بیشتری به شما لینک بدهند، گوگل بیشتر متوجه می شود که شما معتبر هستید.

اما این مورد فقط به موضوع لینک اختصاص پیدا نخواهد کرد و شما می توانید در همان شهر آنقدر فعالیت های خوب در کارتان داشته باشید که به مرور مردم شما را بشناسند و معتبر شوید.اما نکته آنجاست که این روش زمان بسیار زیادی خواهد برد.

بنابراین یک وبسایت اینترنتی می تواند بسیار معتبر باشد اما از جایی نیز معرفی نشود و این امکان زمانی شکل می گیرد که آن وبسایت مدام محتوای خوب و حتی عالی با استمرار زیاد و در مدت زمان مثلا 2-3 ساله تولید کند و در نهایت به درد کاربرانش بخورد.

نکته برای سئوکار ها !

اگر میخواهید سریعا گوگل شما را به عنوان یک نتیجه برتر و معتبر نمایش دهد، شروع کنید به تولید پست های مهمان در سایر وبسایت ها و از آن ها لینک دریافت کنید.

همچنین خرید رپورتاژ های آگهی با آتوریتی و اعتبار بالا به شما کمک خواهد کرد تا هر روز خودتان را بیشتر و بیشتر به گوگل معتبر معرفی کنید.

اگر دوست ندارید وارد فضای لینک و لینک سازی شوید، می توانید مدام محتوای خوب و عالی تهیه کنید و بنویسید تا به مرور زمان و از فید بک کاربران، گوگل متوجه اعتبار شما شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *